Konsult/sektionschef till sektion Elkraft ÅF Industry Syd

Diskutera ämnen som inte hör hemma i något annat forum.
Post Reply
SigridB
Posts:8
Joined:Thu 26 Nov 2015, 23:17
Konsult/sektionschef till sektion Elkraft ÅF Industry Syd

Post by SigridB » Mon 19 Sep 2016, 13:31

Vi tror att du drivs av helhetsansvar och frihet att utveckla ditt eget ansvarsområde. Du är troligen högskole-, civil- eller elingenjör med minst fem års erfarenhet som säljare, konsult, projektledare eller ledare i elkraftsbranschen. Som person är du coachande i din ledarstil och du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och för att utveckla ditt team.

Du får resultat– och budgetansvar för sektionen, personalansvar för sex specialister och parallellt med detta så ansvarar du också för affärsrelationen med våra kunder. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp tillsammans med de andra sektionscheferna inom Industry.

ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du tycker troligen att det är stimulerande att bygga och utveckla kundrelationer. Tillväxt är ett fokusområde på ÅF så rekrytering och organisk tillväxt kommer att ingå i dina mätbara mål. Sektionen Elkraft ingår ÅFs division Industry och som placeringsort ser vi gärna Helsingborg, där merparten av dina kollegor sitter. Det finns möjlighet att arbeta några dagar per vecka från ÅFs andra kontor i syd, såsom Malmö, Kristianstad eller Halmstad.

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering. Ansök via länken senast den 13 oktober 2016, ring gärna om du har frågor 070-6021911

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 8500 medarbetare och över 20 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri. Få teknikkonsulter har idag samma bredd och resurser. Genom vår breda kunskap får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från mindre projekt till projektering avkompletta energianläggningar.

ÅF har 2015 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning,vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen.

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience. Vill du bli en del av vinnarlaget på den tekniska arenan? Med passion för teknik, genuina lagspelare och en enorm kollektiv kunskap, löser ÅF morgondagens utmaningar. ÅF är hjärtat i teknikvärlden.

Ansök enkelt här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 42ca176314
Image

BUffe
Posts:63
Joined:Wed 02 Sep 2015, 12:02

Re: Konsult/sektionschef till sektion Elkraft ÅF Industry Sy

Post by BUffe » Mon 19 Sep 2016, 18:40

SigridB wrote:Vi tror att du drivs av helhetsansvar och frihet att utveckla ditt eget ansvarsområde.
Varför tror ni det? Och vilka är ni, för den delen? Och varför går ni omkring och tror saker om mig?
Du är troligen högskole-, civil- eller elingenjör med minst fem års erfarenhet som säljare, konsult, projektledare eller ledare i elkraftsbranschen.
Vad grundar ni den föreställningen på? Ledare i elkraftsbranschen låter definitivt inte som ett jobb jag skulle vilja ha.
Som person är du coachande i din ledarstil och du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.
Är jag? Gör jag? Gör den?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och för att utveckla ditt team.
Tror ni det?
Du får resultat– och budgetansvar för sektionen, personalansvar för sex specialister och parallellt med detta så ansvarar du också för affärsrelationen med våra kunder.
Men tack! Vad snällt! :smile2:
Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp tillsammans med de andra sektionscheferna inom Industry.
Nej tyvärr, det gör jag inte.
ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du tycker troligen att det är stimulerande att bygga och utveckla kundrelationer.
Non sequitur. Det kanske jag gör, men inte pga av företagets starka säljkultur. Källa på den, förresten?
Tillväxt är ett fokusområde på ÅF så rekrytering och organisk tillväxt kommer att ingå i dina mätbara mål.
Då får ni ringa min chef och tala om det för henne, fast jag tror det kan bli svårt att övertyga henne om att fokusområdena för ett företag där vi inte jobbar ska påverka vad hon sätter upp för mål för mig. Men lycka till.
Sektionen Elkraft ingår ÅFs division Industry och som placeringsort ser vi gärna Helsingborg, där merparten av dina kollegor sitter.
Vadå, har de dragit på AW utan mig? Till en helt annan stad? Schyssta kollegor man har.

Osv...

Post Reply