Vetenskaplig förklaring till religiösa upplevelser?

Be om vetenskapliga förklaringar till upplevelser, fenomen och anekdoter som du funderat på.
Post Reply
wetromix4
Posts:3
Joined:Wed 26 Aug 2020, 13:49
Vetenskaplig förklaring till religiösa upplevelser?

Post by wetromix4 » Sat 04 Sep 2021, 07:03

När jag växte upp som jag såg såg jag massor av exorcismer, dop av den heliga anden och konstiga saker som föremål som rör sig. Jag läste någonstans att religiösa upplevelser kan ha effekter som liknar droger. Är det någon som har länkar eller information om detta? Jag är trött på att vara 27 år och rädd för mörkret. Min barndom var skrämmande och jag indoktrinerades ganska intensivt. Jag tror att jag bara letar efter andra för att berätta att det bara var min hjärna som lurade mig. Någon annan än min terapeut som betalat för att berätta det för mig, eller till och med någon med liknande erfarenheter att berätta. Jag är så glad att jag hittade denna subreddit. Det är seriöst fantastiskt.

wetromix4
Posts:3
Joined:Wed 26 Aug 2020, 13:49

Re: Vetenskaplig förklaring till religiösa upplevelser?

Post by wetromix4 » Tue 07 Sep 2021, 15:21

wetromix4 wrote:
Sat 04 Sep 2021, 07:03
När jag växte upp som jag såg såg jag massor av exorcismer, dop av den heliga anden och konstiga saker som föremål som rör sig. Jag läste någonstans att religiösa upplevelser kan ha effekter som liknar droger. Är det någohttps://nox.tips/ https://xender.vip/
n som har länkar eller information om detta? Jag är trött på att vara 27 år och rädd för mörkret. Min barndom var skrämmande och jag indoktrinerades ganska intensivt. Jag tror att jag bara letar efter andra för att berätta att det bara var min hjärna som lurade mig. Någon annan än min terapeut som betalat för att berätta det för mig, eller till och med någon med liknande erfarenheter att berätta. Jag är så glad att jag hittade denna subreddit. Det är seriöst fantastiskt.

issue got solved

Post Reply