ANF behandling med frekvenser

Diskutera fysik, kemi, biologi, samt direkta tillämpningar såsom teknik och medicin.
Användarvisningsbild
katten
Inlägg: 1149
Blev medlem: sön 10 jul 2005, 20:49

ANF behandling med frekvenser

Inlägg av katten » sön 11 mar 2018, 10:29

Kom i kontakt med denna klinik på FB och undrar om det är en ny godkänd behandling, dvs man kan få remiss från FK dit?
En fråga på FB om själva metoden fick svaret:
"ANF Kliniken - Sport & Rehab Alla funktioner i kroppen, ända in på cellnivå styrs av frekvenser, man kan även kalla det elektriska impulser.
Dessa mäts med avancerade mätinstrument."
Som jag tolkar det är det frekvenser av elektriska impulser. Det borde ju vara väldigt svaga annars är det väl farligt eller? Vet inget om detta, men tänker att om man har pacemaker så bör man väl inte genomgå behandling med el? Någon på forumet som vet mer om denna behandling? Den verkar ju råda bot på väldigt mycket:
Fakta om ANF behandling:
-Terapeuter/medicinska doktorer och patienter märker förbättringar direkt!
-Reducerar smärta till minst 50% efter 15 minuter.
Behandlar:
-Muskel och ledbesvär, nacke/rygg, ischias, tennisarmbåge, artros. hälsenor.
-Mag- och tarmbesvär (ex IBS)
-Sömnbesvär.
-Stress, oro, ångest och koncentrationssvårigheter.
-Hudbesvär, eksem och allergier
-Får ner gifter, fria radikaler och oxidativ stress i kroppen.
-Påskyndar och optimerar läkning efter skador och operationer.
-Reparerar försvagade nervfrekvenser (den enda kända behandlingen för det)
-Stärker organ- och körtelfunktioner.
-Det snabbaste och effektivaste sättet att behandla lymfsystemet (kroppens avfallssystem och viktigt för immunförsvaret)
-För sportprestation, muskeluppbyggnad och återhämtning, upp till 80% snabbare.
-Medicinsk klass 1-produkt, FDA godkänd, CE-märkt och registrerad.
-Kan användas på spädbarn, äldre och alla åldrar där emellan.
-Inga ämnen eller substanser som går in i kroppen.
Usch, jag tycker inte om djur som pratar!
Milou

Användarvisningsbild
Bod
Inlägg: 735
Blev medlem: mån 13 dec 2004, 23:03
Ort: Malmö

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av Bod » mån 12 mar 2018, 00:53

MEGA-pseduovetenskap- och kvacksalverivarning på den!
Kollade hastigt på svenska och engelska hemsidan samt början på en video jag hittade via den engelska hemsidan. Man behöver inte vara läkare för att se varningssignalerna här. O_o :evil: Trodde först det var elektrisk frekvensmedicin men det är något slags plåster som avger frekvenser och reparerar kroppens trasiga frekvenser, tar bort fria radikaler och oxidativ stress, fixar blockerad lymfa ("the doctors do not know about this", nä tro f-n det :banghead: ), detoxar och botar en massa annat också, inklusive alla de inflammationer de flesta av oss ovetandes går och bär på, tydligen.
Får väl se om jag gitter anmäla dem. Blir väl Läkemedelsverket då. Men den där kliniken i Stockholm kan man kanske anmäla till IVO också. Behandlar även spädbarn ser jag. :nervous: :evil: Borde ju kunna trigga IVO. (Triggade mig som nybliven pappa.)
Until the lions have their historians, tales of hunting will always glorify the hunter.
Afrikanskt ordspråk

Användarvisningsbild
QRZ
Inlägg: 184
Blev medlem: mån 18 jul 2005, 14:43
Ort: Göteborg

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av QRZ » mån 12 mar 2018, 14:21

Det är så klart en tokbluff. (Det finns inga hänvisningar till något vetenskapligt stöd, och det finns nog en anledning till det).

Utöver detta påstår de att det är klassificerat som medicinskteknisk produkt klass 1 (enligt det europeiska regelverket). Om produkterna överför någon form av energi så är de, enligt regelverkets definitioner, en klass 2-produkt, som kräver striktare övervakning.

Det innebär att när de anmälde sin produkt till myndigheterna så beskrev de något annat än vad de beskriver på sin hemsida/facebook nu.

Även om de inte begriper det själva så har de alltså redan i texten du citerar avslöjat sig själva som lögnare.
/Martin

Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av Whey » mån 12 mar 2018, 17:22

Bild
Det är bara produkter man använder när inget annat hjälper

Bild

Han är dessutom utbildad och har diplomerats
Bild
Han har enligt sitt egna diplom varit på kurs i 3 dar!

Kvackare, så klart han är en kvackare

Mikel H-G Hoff & Sanne Kiilerich amino healthcare aps, som utfärdat diplomet verkar också aktiva. Mikel H-G Hoff har även hållt kurs i Stockholm 2015 men det verkar vara svårt att förstå hur terapin fungerar, då informationen är knapphändig.

Ridderlighetens Rättrådiga ikonistiska apostel
Eftersom jag alltid haft en större förkärlek för ironi och att sitta hemma och pjoska och pjollra med mina egna medaljer, samt att tillverka egna medaljer som ingen tidigare sett. ärofyllda ridderlighetens ikonistiska apostlar i postorderdiplomets förgyllda signum, så är jag lite svag för dessa personligheter, inte bara L Ron Hubbard och Anders Breivik hade denna vana och var bägge väldigt måna om att hålla en fin yta utåt. Kan dock inte säkerställa att det är samma person ... Sådana säger sig ofta göra mycket gott och väl för alla ,,, Vilka ridderliga hjältar

Mikel H-G Hoff
Stone templar order founder och som Motorcykel klubb mot utnyttjande av barn och borttagare av smärta har man ju bra yta liksom. (kyrka, goda syften, mänsklighetens framtid eller vad som helst som är svårt att ifrågasätta blir perfekt) Här finns det ju några tecken på likheter i förekomst frekvenser i varje fall. Mycket sagolikt är det. Antagligen något man tar till när inget annat hjälper, han kommer nog att producera flera adepter som dyker upp som psykedeliska svampar ur komockorna för att sälja in parad oxen.

Användarvisningsbild
katten
Inlägg: 1149
Blev medlem: sön 10 jul 2005, 20:49

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av katten » mån 12 mar 2018, 20:45

Läser vidare på FB vad de svarar dom som undrar över behandlingen:
ANF Kliniken - Sport & Rehab Ja de placeras direkt på huden, som klistermärken. Laser fungerar också via frekvenser men ANF diskarna har sina unika specifika frekvenser. Finns över 200 olika diskar beroende på vad av kroppens funktioner man vill stimulera/årerställa. Frekvenserna måste vara de rätta dvs de som kroppen själv använder för att de ska fungera. Det är därför behandlingen är så effektiv, och snabbverkande i och med att man arbetar med nervsystemet. En annan fördel med diskarna är att de verkar i 72h medans laser bara fungerar under tiden man får behandling dvs 15-20 min.

Har du neuropati tyder det på att nerverna är inflammerade som har spridit sig. Vid kronisk PF kan det t ex vara femoralisnerven som är inflammerad vilket ANF diskarna kan behandla.
Har ingen aning om att kroppen har 200 olika frekvenser? Varför just 200? Om man sätter fel disk så händer inget, behandlingen som trots att den är så potent, händer inget om man gör fel!
ANF Kliniken - Sport & Rehab Det är så pass låga frekvenser att de inte känns, förutom att patienten känner av mindre smärta. Kom ihåg att det är frekvenser (elektriska impulser) som kroppen redan arbetar med som blivit försvagade av t ex inflammation. Med diskarna återställer man dessa.
Sätter man fel diskar tar kroppen inte upp impulserna och då händer ingenting. Man kan behandla personer med pacemaker utan några som helst problem. Man bör dock inte placera diskarna direkt över pacemakern.
Usch, jag tycker inte om djur som pratar!
Milou

Användarvisningsbild
Bod
Inlägg: 735
Blev medlem: mån 13 dec 2004, 23:03
Ort: Malmö

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av Bod » mån 12 mar 2018, 23:06

Blir kanske svårt att komma åt eftersom plåstren inte säljs separat? Nåja man kan ju försöka. Läkemedlen (med de påståenden som görs borde plåstren vara läkemedel) skall vara registrerade hos Läkemedelsverket. Liksom alla medicintekniska produkter, inklusive klass 1. Och så IVO för bluffbehandlingen antar jag är rätt väg. Låt se...
Until the lions have their historians, tales of hunting will always glorify the hunter.
Afrikanskt ordspråk

Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av Whey » tis 13 mar 2018, 00:38

Vi har alltså att göra med ett programerbart plåster som patchar upp den sympatiska resonansen
Bild
Så fungerar BioEnergy Patches
Sammanfattning * Bio Energy Synthesis Technology är en infusionsprocess som binder biofrekvenser till ett mycket programmerbart material som kan bäras för positiva resultat på människokroppen. Denna biogenererade energipatch, känd som "BioEnergy Patches", är programmerad med vår patenterade AFG-enhet och ger kroppen / sinnen "bio-field" information som överförs genom sympatisk resonans, som ett mobilt bioprogram som kombinerar med din kropp s energi. Hur vet din kropp hur man svarar på varje lapp? På samma sätt som när du ringer ett telefonsamtal skickar din telefon en elektromagnetisk signal. Signalen vibrerar vid frekvensen som är associerad med ditt telefonnummer, vilket är hur din telefon "vet" samtalet är avsett för det. Plåstret avger en annan typ av signal - en biofrekvens som är inriktad på att stödja ett visst fysiskt system. Kombinationen av frekvenser är hur din kropp vet vilket riktade resultat patchen stöder.

Förklaring:
Varje patchterapi har en specifik uppsättning signaler, digital information eller (frekvenser) som är exklusiva för den patchen. Detta uppnås genom att programmera materialet som har gått igenom den slutliga tillverkningsfasen (laminering av PET-material till 3M-stödmaterial). Programmering av "BioEnergy Patches" kräver service från vår AFG, (acceleratorfrekvensgenerator) och vår containmentfältlåda. Denna AFG-enhet avger högfrekvensfrekvenser som översätter till signaler till "legeringsplåster" genom en inbyggnadsfältlåda med en specifik uppsättning frekvenser som är utformade för den behandlingen, dvs stress och ångest. Människokroppen är en fungerande levande enhet och i vila kan mätas och fotograferas av värmekänslig utrustning och är därför mottaglig för samma digitala information eller biofrekvenser som den "laddade"

BioEnergy Patches innehåller. Denna koppling från plåstret till kroppen är gjord genom nervsystemet och de sju lager bioenergi som kroppen producerar naturligt, plåstret som ger signalen för att främja cellulär kommunikation för att minska stress och ångest medan man återställer obalanser, som ett exempel. Vår kropps förmåga att använda "BioEnergy" -plåstens energi för att omprogrammera och skapa balans är unik för patchens mekanism, men är en naturlig funktion av bioenergi. "BioEnergy Patches" är gjorda för att reagera på en specifik obalans som är vanligt i våra liv och i vår miljö. Därför är de naturliga subtila förändringarna från obalans till balans, när "förskjuten energi" kan röra sig i hela kroppen utan avbrott.

FDA Godkänd och patenterad enligt upphovsmannen, har dock inte hittat patentet. Liknande patent finns redan https://patents.google.com/?q=biofrequencies
Firma Googla: aminoacademy
Kontaktadress:
Bøtterupvej 1B
3100 Hornbæk, Frederiksborg, Denmark
Dock registrerat Stone Templars varumärke googla: "trademark 016207871" Skenheligheten är ofta viktigast

relevant läsning: https://sciencebasedmedicine.org/amino- ... silliness/

Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av Whey » tis 13 mar 2018, 19:02

Evidens baserad medicin -Det är vad amino academy kallar sig om de får säga det själva, men någon evidens har inte hittats. Inte någon vetenskaplig referens.
Bild
Personligheten Mikel H-G Hoff Hittar jag inte mycket om förutom sitt säljande av kurser, något som kan fylla i?
Mikel Høegh-Guldberg Hoff förefaller dock åka jorden runt och har olika typer av kurser
-sports-freq
-anfcourses
-aminohealthcare
-aminoprohealthcare
-aminoacademy
-findanf
Är några url med .com ändelser som intresserar herren, ganska hysteriska på sitt sätt.

En egen URL för kartan så att alla hittar till sin ANF kurs
findanf -exempel på en webbplats bestående av bara en enda global karta över vart du kan få tag i diskarna i det enda röda punkten utmärkt finner vi dock att han i långtbortistan (Marbella spanien) går han ändå att nå på ett nummer i Danmark +4553539800 Pain är mörkgrönt och holistic är ljusgrönt på kartan så visst är det mer än gorgonzola som kan ruttna
Bild
Verkar ha stöd av både Einstein och Edison i PR för sitt management, så visst blir det lite fysik i det elektriskt ledande konsekvenserna av den magiska smärtfriheten som ger många ett helt nytt liv.

Säljande Associationer
Bild
Ledande i motivet elektrisk magnetisk & magiskt tänkande
Innehar dock flera mycket välorganiserade webbplatser hemsidor i princip utan vilseledande länkar och det är väl ändå bra. Då behåller han ju alla de positiva associationerna för sig själv.
Pjoller psjoskigheten går inte ur för med bilder på kända män och texter därintill säljs känslan av den positiva associationen som en djupare pakt med myternas makt och brandmarketing traditionen.
Science Alternative
Biovibrationella medicinska spasmerna i kastsystemet mellan disk och varpa.
Bild
Mikel Høegh-Guldberg Hoff
En Höjdarkille som vinner i längden enligt sig själv verkar det som. Hur får man lite mer info om honom tro? Från Abracadabra till Zombie eller tvärtom.

Går detta åt pipan kan man ändå ha i åtanke att försäljning av merchandise til sitt registrerade varumärke av läder och läderimtationsprodukter med en man på en åsna eller häst med lite skelett eller delar därutav ändå kan visa att han gjorde det för vår skull.
Armed men or men wearing armour or a uniform
Men mounted on or accompanied by a horse, a mule or a donkey
Skeletons, parts of skeletons, bones (except 2.9.23)
Skulls, Wings, stylized or not
Associationer som säljer helig produkt vetenskap
Det är inte bara Anders Breivik som intresserad sig för Templar ordenoch annat gamalt som inte längre är aktivt, för det går att ta lite hursomhelst, precis som L Ron Hubbard tog några hemligheter i initiationsriterna från AMORC till Scientology, så passar det väldigt bra för de flesta utan samvete att ta vad de vill ha och sedan säga.
-Jag gjorde det för er skull.
Och de redan döda kan få göra reklam & Holy Shit

Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Re: HACK QUACKERY ANF Freq

Inlägg av Whey » lör 17 mar 2018, 17:27

Mikel H-G Hoff har gjort ett HACK i Biofreqvenserna. En ny posterboy för den alternativ medicinska PATCH Terapin är nu möjlig att hjälpa just dig från vanliga problem för män till mens problem.
-HACK i Neuro Freq för Människan
-Hack för maskinerna

Bild
Stroke drabbade får tillbaka språket efter en massa år i rullstol. Fibromyalgi, Du blir starkare och smärtan försvinner. Men även din hårtork kan Patchas liksom resten av den dumma elektroniken.
sprillans nya sidor dyker upp.... med nya och bredare löften för mänskligheten. FDA 14019839058, verkar dock inte vara korrekt

Evidens base Quackery Hack Mikel H-G Hoff Evidens baserad Praktik[/url] Allmänt om Bio Patching resultat mm 6 mb pdf
Major HACK in BIO Patching frequency Från Menssmärtor till EMG fält och mäns problem -i princip det mesta går att patcha! 14 mb pdf
Från -Acne - Adult Focus - Bio H2O - Chemtrails - E-virus Guard - Gluten free healing . Gravity balance!! ..... MLE Sexual responses - Vertigo -
EMR Power enchanter och EMR Defender
Bild

Mikel H-G Hoff från Idrottspsykolog och idrotsskadeterapeut med praktik i Helsinborg tills dess att han kom på HACKET i den dumma naturen och började PATCHA den tillbaka till sin naturliga nivå

Instagram sportsfreq etc
Verkar vara en synnerligen hög aktivitet på en kort tid, kan man dra slutsatsen att det gäller att skörda innan han hinner få alltför responsiv feedback?

energicxusa com
biotechenergypatch com

Ytterligare nya sidor med nya löften

Ny sida för försäljare och andra som tjänar på produkten. Låst för öppen insyn.
alphabiocentrix com


Har nog aldrig sett en så aktiv kvackande alternativmedicinsk personlighet
Bild
Låt inte smärtan binda dig -låt HACKET Patcha dig smärtfri
Bild
Speechless

Användarvisningsbild
Bod
Inlägg: 735
Blev medlem: mån 13 dec 2004, 23:03
Ort: Malmö

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av Bod » lör 14 apr 2018, 17:51

Ang behandlingen fick jag ett lite avmätt svar från IVO som noterar att det inte är förbjudet med alternativa behandlingar. Hänvisning till Socialstyrelsen och Konsumentverket gavs. Samt en not om att alla anmälningar sammanställs och utgör del av tillsynsunderlag. Ja låt oss hoppas på det...

Angående produkterna fick jag ett lite bättre svar från Läkemedelsverket som noterar att produkten verkar vara CE-märkt enligt medicintekniska direktivet. "En medicinteknisk produkt förhandsgodkänns inte på en viss indikation såsom läkemedel. Däremot ska tillverkaren kunna stödja sina påståenden med kliniska data som erhållits och utvärderats på ett vetenskapligt sätt. De får alltså inte påstå effekter som det saknas vetenskapligt underbyggt stöd för." ... "Läkemedelsverket har tagit ditt underlag till sin prioritering av tillsyn av medicintekniska produkter."

Det känns som att Läkemedelsverket tog frågan på lite större allvar än IVO. Förhoppningsvis. Det är nog bästa sättet att komma åt dem då även kategori 1, "självcertifierade" produkter måste ha alla påståenden kliniskt underbyggda. I andra hand kan man kanske komma åt dem genom att deras påståenden om plåstrets effekter gör det till ett läkemedel. Men det är antagligen en medveten strategi att inte vara tydlig om det är ett läkemedel, en medicinteknisk produkt eller en behandlingsmetod så att det hela ska falla mellan stolarna hos tillsynsmyndigheterna.
Until the lions have their historians, tales of hunting will always glorify the hunter.
Afrikanskt ordspråk

Användarvisningsbild
micke.d
Forummoderator
Inlägg: 13426
Blev medlem: tis 05 jan 2010, 19:02
Ort: Ultima Thule

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av micke.d » lör 14 apr 2018, 19:31

Amino Frequency Therapy Can Do that nothing else can.
Den verkar inte kunna fixa dålig engelska. Verkar det som.
Hädanefter kallar jag dem Daesh.

CharlieA
Inlägg: 8
Blev medlem: tis 26 maj 2020, 12:18

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av CharlieA » tis 26 maj 2020, 12:28

Hej,

Blir så himla upprörd när jag läser hur ni ringer IVO och läkemedelsindustrin för att stoppa anf terapi behandlingen! En fråga, har någon av er testa anf?
Vi är en stor grupp människor med extrema nervsmärtor och får va sängliggande en stor del av vår tid. Denna behandling hjälper extremt mycket för att återskapa balansen i nervsystemet så att man kan bli piggare och mer välmående. Självklart vill läkemedelsbranschen att den ska slopas för om den hjälper, vilket det gör, så blir det ett stort hot och kan få läkemedelsbranschen att gå miste om en stor summa pengar då man kan sluta med en hel del mediciner efter denna behandling. Läkemedelsbranschen Vill att vi stoppar i oss tabletter. Anf behandlar på ett naturligt sätt och varken Ni eller läkemedelsbranschen ska få sätta stopp för denna behandling, som istället för att dölja smärtan med smärtstillande faktiskt egentligen återskapar den naturliga balansen i våra kroppar! Förstår inte hur människor som ni kan stötta läkemedelsbranschen i sån här fråga som vinner på att folk äter onödiga mediciner och egentligen förstör kroppen mer. Vet er fakta innan ni skrivet massa strunt! Tack!

Användarvisningsbild
kipphebel3
Inlägg: 6690
Blev medlem: ons 10 okt 2012, 09:15
Ort: N60 E20

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av kipphebel3 » tis 26 maj 2020, 12:38

Bäste CharlieA,

Ingen av oss här vill stötta någon industri, men vi vill att de behandlingar som erbjuds skall vara evidensbaserade, vilket innebär att de verkligen fungerar. Att någon upplever att något fungerar, betyder inte att det verkligen fungerar.
ho de anexetastos bios ou biôtos anthrôpôi — ὁ δὲ ἀνεξέταστος βίος οὐ βιωτὸς ἀνθρώπῳ !

CharlieA
Inlägg: 8
Blev medlem: tis 26 maj 2020, 12:18

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av CharlieA » tis 26 maj 2020, 14:57

men vi vill att de behandlingar som erbjuds skall vara evidensbaserade, vilket innebär att de verkligen fungerar. Att någon upplever att något fungerar, betyder inte att det verkligen fungerar.

Om det funkar på nästintill alla som testar det med svåra nervsmärtor, är inte det evidensbaserat nog?
Om man upplever att det fungerar så fungerar det ju. Har ni testat anf? Varför är ni så emot det när det är naturligt och hjälper mig och så många andra? Är inte det evidens nog? Om ni ringer läkemedelsbranschen så är det ju klart att ni mer stöttar dem och de tar glädjeligen emot era klagomål gällande denna behandling då det gynnar dem. Varför är ni ens emot det? När det hjälper så många? Var istället emot antidepressiva som förstör människors organ etc. Förstår inte varför man skriver sånt här när man inte själv har testat det eller gett det en chans för det naturliga sättet att bota än kemiska medel. Blir jätte upprörd när jag ser hur ni skriver när detta räddar mitt liv i stort sett

Användarvisningsbild
kipphebel3
Inlägg: 6690
Blev medlem: ons 10 okt 2012, 09:15
Ort: N60 E20

Re: ANF behandling med frekvenser

Inlägg av kipphebel3 » ons 27 maj 2020, 08:49

Hur vet du att "det funkar på nästintill alla som testar det med svåra nervsmärtor"?

Varför skulle jag testa det?
ho de anexetastos bios ou biôtos anthrôpôi — ὁ δὲ ἀνεξέταστος βίος οὐ βιωτὸς ἀνθρώπῳ !

Skriv svar