Sida 2 av 2

Re: Visste ni att Coronavirusen kommunicerar via 5G?

Postat: ons 11 nov 2020, 18:27
av Procentaren
Dokument utifrån. Australisk dokumentär om protesterna mot 5G.
Argumenten för att 5G-strålningen är skadlig är i stort sett de samma som förekommit under tidigare teknikskiften.
Men den här gången har man fått extra skjuts av att utbyggnaden sammanfaller med spridningen av covid19-viruset.

En sak som åberopas är en rapport från WHO år 2011. Där klassas radiofrekvent strålning som "eventuellt cancerframkallande".
I den klassen hamnade även bilavgaser och vissa P-piller.
WHO gav även råd för hur man kan minska på strålningen. Handsfree mm.

Den här klassningen innebär att man i vissa studier sett en korrelation mellan cancerfall och radiofrekvent strålning.
Man har inte gått vidare och kollat om orsaken verkligen är strålningen.
Men proteströrelsen mot 5G tar det som ett bevis på att strålningen orsakar cancer.

När 3G-masterna byggdes i Sverige var det mycket protester. Men hur var det när 4G kom ?
Jag kan inte påminna mig någon debatt iaf.
5G utmålas som en revolutionerande teknik för framtiden. Samtidigt menar vissa att masterna och strålningen från dem hotar vår hälsa. Några påstår att coronaviruset sprids via 5G-masterna. Andra är rädda för att 5G-teknologin är ett sätt för Kina att ta över världsherraväldet. Vad är sant och vad är falskt om 5G?
https://www.svtplay.se/video/28139492/5 ... antastiskt Går att se till november 2021.

Re: Visste ni att Coronavirusen kommunicerar via 5G?

Postat: tor 12 nov 2020, 09:33
av kipphebel3
I den klassen hamnade även bilavgaser och vissa P-piller.
Kaffe, inlagda grönsaker....

Re: Visste ni att Coronavirusen kommunicerar via 5G?

Postat: tor 12 nov 2020, 10:16
av Procentaren
kipphebel3 skrev:
tor 12 nov 2020, 09:33
I den klassen hamnade även bilavgaser och vissa P-piller.
Kaffe, inlagda grönsaker....
Nja, enligt information på cancerfondens hemsida så hamnade kaffe i nästa högre riskklass "sannolikt cancerframkallande".
Vad säger då forskningen om kaffe, chips och pommes frites? När kolhydratrik mat hettas upp till höga temperaturer bildas en biprodukt som heter akrylamid.
Det sker vid bland annat vid fritering och stekning. Av det vi äter och dricker finns ämnet i högst halter i potatischips, pommes frites och kaffebönor.
https://www.cancerfonden.se/minska-risk ... och-falskt

I filmen intervjuas en som var med om att sätta den här klassningen. Han säger att forskarna var inte eniga.
En del ville sätta radiofrekvent strålning i en lägre riskklass.
Ca 16 minuter in i filmen.