Antioxidanter Dödar Hälsobefrämjande effekter av träning

Diskutera allmänt om vetenskap, pseudovetenskap och folkbildning, t.ex. vetenskapsteori eller forskningspolitik.
Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Antioxidanter Dödar Hälsobefrämjande effekter av träning

Inlägg av Whey » mån 05 feb 2018, 21:37

Det faktum att antioxidanter förebygger den hälsoframkallande effekten av fysisk träning gör att biverkningarna av antioxidanter kan dölja sig bakom mycket allvarliga sjukdomar som de förstärker effekten av och därför leder snabbare till en mer komplikationer av invalidiserande grad liksom en för tidig död, speciellt för en utsatt population tex den population vilken bäst behöver det hälsoframkallande effekterna av fysisk träning, bland annat de med diabetes.

Antioxidants prevent health-promoting effects of physical exercise in humans
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2680430/

Antioxidanter
invalidiserande medel för utsatta grupper, vilka liftar på osakliga argument och har en effekt vilken är tvärtom. Men när användaren sedan märker av effekten så syns bara grundsjukdomen och inte de förbannade antioxidanterna. Om den oxiderande effekten är så helvetes farlig kan man sluta andas.
https://www.livsmedelsverket.se/livsmed ... ioxidanter
Livsmedelsverket är synnerligen fega och eftergivna till hälsokosthorandets försäljningsbevekande trams. Invalidiserande och livsfarligt, skiten förkortar livet. Inte en enda rad om det synnerligen djupa invalidiserande som åstadkoms med att radera den hälsobefrämjande effekten av fysisk träning för människor, vilka skriver man för?

Javisst, Något vinklat som en spegling - med tanke på den vanliga grundfrågan: Om antioxidanter förlänger livet, men utan att förlora sin poäng. Om vi sätter effekten på etiketten, skulle medlet få säljas i handeln då? Medel som gör tar bort effekten av din fysiska träning. Skiten är ju farlig. och debatten helt onyanserad.