Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Diskutera allmänt om vetenskap, pseudovetenskap och folkbildning, t.ex. vetenskapsteori eller forskningspolitik.
Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av Whey » tis 20 mar 2018, 15:52

Neglekt Projektioner från "holistiska" personers verklighetskontakt

En läkare postade häromdagen på sin facebook en länk till en artikel om att ytterligare en holistisk föregångare nu gått en mystisk död tillmötes. Måste erkänna att jag inte hittade rätt med en gång, för först hittades
Bild
Entire Holistic Family, Who Fought Big Pharma, Found Murdered
Alltså hela holistiska familjen hittad mördad. Holistiska personligheters söta barn och deras hemska motståndare

Bild
Hittade strax senare den holistiska läkaren som avsågs, det visade sig vid närmare kontroll vara en 70-årig läkare som fått en hjärtattack under en kortare ferievistelse i Florida. Som vid den tidpunkten inte bar några ID handlingar. Men han hade tydligen sålt in sig själv som holistisk läkare och stod därmed över naturlagarna, vad vet jag.

Den Holistiska familjen som hittades döda var ett fall med mord + självmord efter ekonomiskt motgång i den holistiska familjen att mördaren är HOLISTISK , men vem fan skriver då då? Här syns den grandiosa neglektens stora projetktiva No-No. Holistiker kan bara vara offer och är aldrig förövare. Grandiosa förövare. De hjälper till med allehanda mirakel, dock.
Linda came walking with a cane and assistance from her sister to Macrotherapy on 4/13/2016, her 70th birthday. After many failed attemps at Physical Therapy, Linda came to Macrotherapy for our Physical Rehab. Today is 8/19/2016 and this is the video of Linda walking without a cane. Not only is she not using a cane, this is the first time she has walked up stairs in 10 years. Macrotherapy delivers custom programs that identify each individual's weaknesses or injuries and we help restore quality to all of our client's lives.
Holistisk Macrotherapi verkar ha fungerat och så .... men gjorde den någonsin just det?

Neglekt, vad är Jeopardy?
Grupphelighetskänslor med fullständig neglekt inför realiteten- Med avsaknad av självkritik på personlig nivå
Bild

1 http://yournewswire.com/holistic-family ... -murdered/
2 https://www.azcentral.com/story/news/lo ... 854957001/
3
https://www.youtube.com/watch?v=Cd5BO_xjTrI
4 Holistiska Doktorer försvinner en efter en
https://www.youtube.com/results?search_ ... +holistics
Får man tro youtube sökningen så kan det pågå eventuella utrotningsförsök av holistiker. Eller så försöker de flesta "Holistiker" att skydda sin omhuldade neglekt.


Bland de mest smaklösa konspirations teoretiska varianterna jag har sett på länge. Att sälja in dödens söta småbarn & tragedierna som andras rädsla inför Holistikernas framgång


Min högst egenhändiga slutsats är en frågeställning.
-Finns det ändå inte en genomgående tråd av 1 Neglekt inför den egna rollen i sammanhanget?
Bild
Hypervigilant omöjlighet att en holistisk person bara dör? eller är allt alltid planerat bara för att de varit modiga och sagt emot rådande meningar och tjänat pengar på justdet?

https://www.dagbladet.no/nyheter/oddmun ... n/69119426
Alternativ holistisk kan leda till en rad jävla helveten men när minsta återverkning råkar komma som feedback tillbaka så är det fanimej en massiv jävla konspiration.

Cancerdoktorn Ryke Geerd Hamer största medicinska snillet i vår tid
whitetv se/sv/du-aer-sjaelen-inte-kroppen/760-cancerdoktorn-ryke-geerd-hamer-stoersta-medicinska-snillet-i-var-tid.html
Bild
Ryke Geerd Hamer tjavisst precis på samma sätt som koncentrationsläger förebygger senilitetssjukdomar. Han har överlevt åtta assasinationsförsök (enligt sig själv) Totala hjältar som står emot det mesta våra holistiker. Är det därför alla vill åt dem? Han registrerar dock namnet "Sandefjords university" och som rektor tog han emot till Universitetskliniken. Nätverkskortets Kuk lux lan.
Bild
Visst, ok har bytt ut "translation" mot "latrin" men gör det någon skillnad?

Bild
Have Sixty Holistic Doctors Died Suspicious Deaths In the Past Year?
This claim, inelegantly formulated on an alternative health website, is remarkable for both its incoherence and its lack of substantiating evidence.

Läkaren som postade den ursprungliga artikeln skriver även på sin dotters webbsida att han plötslitg blivit förföljd av .
Någon ordnade så att min arbetsgivare i Norge satte igång en förföljelsekampanj med en massa anmälningar från patienter som jag knappt hade träffat, en mindre behandlat, aftonbladet kallade mig ...
Och så plötsligt exploderar det med en rad händelser vilka bara kan förklaras med ... att fritänkandet motverkas av ytterligt konservativa grupper som sänder över flera testkartor av patienter, varav många säger liknande saker.

Hole Is Thick
Bild
De är förföljda och de måste fly... Vidar Rehab 2x.

Människovärderingen i påståendet att många holistiska personer försvinner eller dör mystiska dödar sätter sig på det faktum att antagligen är skadeverkningarna av dessa holistiska personer betydligt mycket högre. Men det är tydligen inte lika halal att säga, Jag tror att många fler dött av Holistiska personligheter än de själva drabbats. Bara 200 av denne läkares patienter har en annan historia att ge,

Hole Is Thick
Bild
Analysen verkar ha avförts från realiteten med påståendet att plötsligt kommer patienter som han knappt träffat och än mindre behandlat med en massa klagomål. Och dessa verkar dessutom vara spridda till fler än 15 platser.

Ihåliga personer med en uppblåst grandios världsbild och sig själva mitt däruti såsom det icke-ifrågasättningsbart heligt holistiska, eller vad är det egentligen frågan om. Det tjocka hålets Analytiska Neglekt med sina projektioner?
Bild
Personer vilka rövar seriellt visar att andra är banditer och hur feedback systemet fungerar i neglekt med projektion i grandios personlighet, men vilket helvete skapas ändå inte av den förbannade holistiken? Kvack i Ankeborgs närhet?

Antroposofiskt bakåtsträvande?
Nja, mer Öppen för den hålsligaförtjockningen

https://www.nordlys.no/anal-legen-far-i ... -34-382557
Jan Mikael Nordfors har fått sparken som lege gang på gang fordi han stakk fingeren opp i anus på pasienter. Nå har svenske myndigheter tatt fra ham retten til å jobbe som lege for godt.
-Folk kommer inn her på kontoret på krykker, og jogger ut igjen. Det er jo reine hallelujaforhold her nå, skrøt Nordfors

https://www.nrk.no/nyheter/_anal-lege_- ... 1.12842242
....har fått sparken som lege gang på gang fordi han stakk fingrane opp i analen på pasientane. No har svenske styresmakter fått ut fingeren og teke frå han retten til å jobbe som lege for godt.


https://www.bt.dk/danmark/svensk-laege- ... r-i-20-aar
Svensk læge har fejlbehandlet skandinaviske patienter i 20 år. Patient med nacksmärtor råkade försmädligt få lungan punkterad. Men ingen av dem är ju ändå antropisofer eller ens i närheten. Alldeles för jordsliga.

I koltarna med natursidendräkterna med oss. till eurytmisalen om ni inte var med i plattfots-gänget som fick läke-eurutmi förra timmen, då är ni ju redan här. Nu väntar vi bara på att den eviga åldrigen kommer med ännu ett av den förbannade massan av alla studiebesök som ska in i klassrummet eller vad som helst och vi ska sitta normalt och jobba som om ingenting har hänt. Ok, intt die shule wirk gelacht, tänker inte på Paul Bojes tid i Wermach, Gerit Sneeloopers nederländska fostran. Inte på att Barsja ville ut och fjällvandra men att svartsjuka uppstod mellan lärarna. Solvik saduh? Näe nu ska vi ha musik och fram med träoljan till flöjterna så att du kan känna den när du som vanligt trycker tungan i flöjtgluggen bara för att få tyst på den. Vapenvägrande lärare som turades om att sitta i fínkan, ok det var driftigt, till nervositeten kom. Alla jävla blodiglarna i Moraån. Kopparhörningen vi skrev våra namn i allesammans som var där då. Biblioteket har stängt och nyckeln ligger inte längre där ovanpå listen ovanför.

Björksaften alkoholhalt intresserade mig aldrig, men jag var nog en av de första att bli förbjuden all kontakt med homeopatiska medel. för jag älskade dem. Dessa vita pappersburkar, ja liksom pappersrör av Weledas sockerkulor jag tömde en om dagen ett tag, till ertappning. Det är fan att växa upp i en skenhelig jävla familj utan godis men med homeopatiska medel och ingen har än hävt mitt förbud.

Polion kommer och spateln med bajs in i provröret, Här räcker inga blodprov längre. we are the holy shit.
-titta där, där går sådana människor vilka delar in andra människor i grupper.
Hör att du gör det och målar något annat i tanketrädets ympning
har det heliga pisset alltid varit osynligt?
Tysta tyskar i weledarockar med mörkt bruna glaskolvar och tomma tubskal där cremepastan ska in, lukterna och det mörkbetsade trädgolvets knarrar i det vita weleda-huset mitt emot station, du vet. Nu är märket borta och huset ommålat så många gånger att inget längre syns. Svettiga lekar på Svartkolsberget, vi ska komma ihåg att inte gå till Amundinarnas hus och MC ruckel och definitivt inte testköra någon motorcyckel. Sånt gör inga knattar.

På besök i den mongologidledda träfabriken, Chefen som är mongolgoloid inleder
-När de nya mongosarna kommer hit .... fattar de ofta ingenting...
-Några skrattar vilket man definitivt inte gör i dessa sammanhang. Månen går ner det blir mörkt igen - Moon goes down. Pannkakans tysta förtryckare i avslappnat alldaglig skenhelighet bortom Mikaelgårdens butterfly. Socialexprimentiva Birkenstock skrattar man inte uti, Stock & Kork.
Här skrattar vi inte åt skämt från cheferna för fabriken, för alla har lika värde och nu lyder du mig , ty vi är heliga i skiten Vissa saker är så självklara att de aldrig sägs. Outtalade underströmmar ärjar svalt runt förlagorna till kärringladabatik-t-shirts med rätta mönstren, till surgurkornas fromma.
Här följer vi alla det jävla anti-mode modets präktighet i den allsmäktiga vardragslunken
Statistiken rökare på eurytmilärarutbildningen. Här har vi alltid öppet hus men lärarrummet är alltid låst. Bort till forskningslabbet, Ned med kobajset i kohornet med beredningen, var noggrann med tiden Bah! (Det gamla krateransiktet) Tog upp låren igen, fortfarande prydligt radade kohorn, öppnarförsegligen och: vitt pulver i kohornet. Har kanske sagt detta 4-5 gånger i mitt liv och aldrig blivit trodd. Nu finns det tydligen en filmsnutt om det hela så varsego, det vita heliga pulvret.
Bio Eko Dynamisk & Holy Holistik. Vissa saker går inte att få andra att tro på, det är liksom så långt ute i .. annorstädes att, Ja precis vad som helst. Men det vet man ju inte själv där och då.

Inga riktiga hardcore antroposofer i riksdagen längre. Här får du ditt malva te, hur mycket mjölk ska du ha i? Oskrivna lagar i tapetens ranking flash & anime. Du mönstergille. Var lite som vanligt nu, Håll dig kort och visa din krtiska hållning och säg att jag är långrandig eller att längden är en höjdare på bredden- Hej Spejs. Dr Jülke har inte stängt kliniken än, och även om det var så tror jag inte att han skulle vara den första att erkänna det. Men visst har antissens typiska anti-mode mode förändrats till än mer påläst modesta, även utan dinkerspielrossladväxtfärg och rosaribbad tassenalle till vegan utmärglade tankesprächens fromma. Ingen libidognisslande puckelpist i helvetets förorter, men det går att sitta i seminariets grupper och säga -vad krulligt och blött det det är nere vid fittan mamma. För alla är så heliga och förstår så mycket. Aachen baachen, altsohh åh äh. Ö. Men så tar det också en liten tid innan det heliga ansiktets leende torkar in och får en normal färg. Gruppdynamik, tja. Oformlig modellera.
Die Menchen
the mansion
Dimension
they mention

Användarvisningsbild
micke.d
Forummoderator
Inlägg: 13426
Blev medlem: tis 05 jan 2010, 19:02
Ort: Ultima Thule

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av micke.d » tis 20 mar 2018, 17:18

Nja, den där familjen i Arizona dödades av familjefadern, som sen tog livet av sig.
Jason Fairbanks shot and killed his wife and children in their home near Frank Lloyd Wright Boulevard and Thunderbird Road, said Sgt. Ben Hoster, Scottsdale Police Department spokesman. He then shot and killed himself.
https://www.azcentral.com/story/news/lo ... 854957001/
Hädanefter kallar jag dem Daesh.

Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av Whey » ons 21 mar 2018, 12:21

micke.d skrev:Nja, den där familjen i Arizona dödades av familjefadern, som sen tog livet av sig.
Jason Fairbanks shot and killed his wife and children in their home near Frank Lloyd Wright Boulevard and Thunderbird Road, said Sgt. Ben Hoster, Scottsdale Police Department spokesman. He then shot and killed himself.
https://www.azcentral.com/story/news/lo ... 854957001/
Jomenvisst, exakt just så, är det!
Den Holistiska familjen som hittades döda var ett fall med mord + självmord efter ekonomiskt motgång i den holistiska familjen att mördaren är HOLISTISK , men vem fan skriver då då? Här syns den grandiosa neglektens stora projektiva No-No. Holistiker kan bara vara offer och är aldrig förövare. Grandiosa förövare. De hjälper till med allehanda mirakel, dock.
Vilket rubriken inget säger om. Huvudägaren av den Holistiska verksamheten mördade sin familj. Rubrikerna går åt alla håll utom den sakliga. Och just detta är det genomgående temat.

Holistikens offer är genomgående osynliggjorda, Och det vill fan mycket till innan det kommer fram ...
Husband shoots dead his wife, nine-month-old son and three-year-old daughter before killing himself 'over money troubles after his holistic physiotherapy business collapsed'
Nu slipper deras facebook profil själva posta länkar till okända ställen där en massa människor skrivit en massa positiva recensioner. Vilket kan finansiera en livvstil de inte har råd med. Holistisk i macrot, nej.

Bild
Allt är hela tidens så holistiskt och fantastiskt, inte alls massera främlingar bara för att kunna få råda att betala hyran och en stegrad svartsjuka med det.

Bild
När ska Holistiska personligheter & holistiska verksamheter sluta mörda sina och andras barn?

1 Gravt instabila personer med spräckt känsla för verkligheten
2 Bosätter sig i en bubbla där kritiken inte når dem
3 De delar av verkligheten i delar och kallar det holistisk
4 Problemen som uppstår projiceras på motståndarna
5 De lever inte sällan under inbillade hot & gör fantastiska underverk och detta hänger i 1 2 3 4

Detta utgör grunden till den holistiska festen jag har sett. Neglekten med påföljande projektion och sina egna fantastiska insatser som etablerade krafter får panik utav och försöker hota och stoppa pga av att deras tekniker är så bra. Det är genomgående drag här.

Bild
några kilo tumör

Stackars cancerläkaren har man försökt att döda 8 gånger, påstår han själv. Gemensamt för dessa är väl ändå att de lever inte så jävla länge men snackar en olidlig mängd skit och skadar många, på grund av neglekten så kan de fan inte lära sig något heller och ja, det är ett problem. Det här mönstret är inget unikt.

Bild
Bäst på cancer i världen och hans fru dör av cancer ....
Bild

När det inte funkar längre så kryper realiteten fram mellan raderna. Sedan får ofta andra betala med just sin hälsa. Men neglekt och projektionen är grunddragen så det kommer nästan aldrig fram. Det ligger en tydlig allsmäktighet i ta sig rätten att döda andra och det kommer inte på en dag. Kände sig Jason ägaren till den Holistiska kliniken slut och körd som människan så kunde han valt att bara ta livet av sig själv, men det gjorde han inte.

Han blev bara en i raden av alla dessa holistiska mördare. (sett mot bakgrund av dessa tiltade rubriker så ligger nog detta närmare sanningen) Sannolikt är det Holistikerna som mördar och inte tvärtom.
Bild
Holistik Holistiska
1 Gravt instabila personer med spräckt känsla för verkligheten
2 Bosätter sig i en bubbla där kritiken inte når dem
3 De delar av verkligheten i delar och kallar det holistisk
4 Problemen som uppstår projeceras på motståndarna
5 De lever inte sällan under inbillade hot & gör fantastiska underverk och detta hänger i 1 2 3 4

Ok, det är den enda förklaringen jag ser till det hysteriska påslaget av rubriceringarna ovan. Bättre förslag mottages tacksamt, men finns det ändå inte ett mönster här? För många av dem lever inte så speciellt länge, men likförbannat är det ett mysterium varje gång när någon dör. Ett mysterium för holistisk anhängare när en holistisk doktor dör. Torde rimligen bero på att de inte sett till helheten.

Användarvisningsbild
PikeWake
Inlägg: 410
Blev medlem: mån 11 nov 2013, 16:11
Ort: Stockholm

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av PikeWake » tor 22 mar 2018, 14:16

Vs abobql haqrefgnaqf lbhe zrffntr, znlor gur ceboyrz yvrf jvgu ubj lbh qryvire gur zrffntr naq abg jvgu gur crbcyr erprvivat vg.
Upon hearing this, absolutely nobody was enlightened. Primarily because nobody could understand Chinese.

Användarvisningsbild
Dûrion Annûndil
Inlägg: 6240
Blev medlem: fre 12 aug 2005, 17:18
Ort: Stockholm

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av Dûrion Annûndil » tor 22 mar 2018, 21:06

"Tjockhålig"?
Blåögd cyniker, pessimistisk livsnjutare.

Användarvisningsbild
Jonas_R
Inlägg: 356
Blev medlem: fre 09 nov 2012, 08:32

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av Jonas_R » tor 22 mar 2018, 21:36

Dûrion Annûndil skrev:"Tjockhålig"?
"Rättshaverist" :roll:
There is no wealth like knowledge, no poverty like ignorance - Ali

Användarvisningsbild
Whey
Inlägg: 108
Blev medlem: mån 20 jun 2016, 17:32
Ort: Stockholm Göteborg Malmö
Kontakt:

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av Whey » tor 22 mar 2018, 22:18

Dûrion Annûndil skrev:"Tjockhålig"?
Bild
Utlovar mycket, låter bra
Levererar bara ett stort tjockt hål i funktionens mening

Holistisk ihålighet & dess förnekande
Bild

Bild
Strålande löften om ståndaktig funktion

Bild
Man kan läsa in mycket från plumpa löften om sinnesläsande molntjänster till en ren groda. Kvack och Kvackeri

Bild
Liksom några av de förblindade anledningarna till att FDA grundades en gång i tiden ur det förblindande funtet kring det svartvita som blev grått & bara några tusen fall av blindhet -

Förutom av de som bara dog & när de anhöriga sedan såg upp var just detta
- frånvaron av sina älskade. Det var allt de fan kunde se, så visst fläktade i den stora nollans tjockhålighet.


Det tjockhåligaste i alltet - att titta och bara se - de som inte längre är kvar -


andra kanske säger i gravitationen av ett svart hål. vad vet jag, men tjockt är det

Användarvisningsbild
pwm
Inlägg: 11401
Blev medlem: tis 30 nov 2004, 09:06
Ort: Göteborg
Kontakt:

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av pwm » fre 23 mar 2018, 08:46

Bild

Användarvisningsbild
micke.d
Forummoderator
Inlägg: 13426
Blev medlem: tis 05 jan 2010, 19:02
Ort: Ultima Thule

Re: Holistisk Tjockhålig Konsekvensförnekelse

Inlägg av micke.d » mån 26 mar 2018, 21:43

Rasistiska och alltför röriga inlägg har tagits bort.
Hädanefter kallar jag dem Daesh.

Skriv svar