Aprilskämt - Stråhle uttalar sig om fördelarna med foliehatt

Diskutera ämnen som inte hör hemma i något annat forum.
Användarvisningsbild
ulltand
Inlägg: 1732
Blev medlem: lör 09 jul 2011, 14:39
Ort: Linköping
Kontakt:

Aprilskämt - Stråhle uttalar sig om fördelarna med foliehatt

Inlägg av ulltand » sön 01 apr 2018, 23:32

Ystad Allehanda, 1 april 2018:
Ystad Allehanda skrev:Tidigare har Ray Stråhle behövt bära ett avskärmande skydd runt huvudet – en så kallad foliehatt – vilket många människor har gjort sig lustiga över.
Ystad Allehanda skrev:Det här är inget att skoja om. Förutom strålning hör man ju dagligen talas om olika virus som sprids med internet. Vem kan garantera att fiberkablarna som grävs ner för bredband är täta? Tänk om viruset kommer ut i marken och sprids bland djur och människor? Hade jag inte varit motståndare till vaccin hade jag krävt att staten vaccinerade befolkningen mot denna virala smitta.
Ystad Allehanda skrev:Livet är helt enkelt lättare för oss foliehattar om vi skärmar av den vänstra hjärnhalvan och dess inriktning på logik, resonemang och analys.
:-)

Användarvisningsbild
Tryggve
Forummoderator
Inlägg: 8977
Blev medlem: mån 18 apr 2005, 23:03
Ort: Mölndal

Re: Aprilskämt - Stråhle uttalar sig om fördelarna med folie

Inlägg av Tryggve » mån 02 apr 2018, 09:27

HSB hade en rätt rolig om att de skulle öppna alla förseglade sopnedkast i sina fastigheter.

http://www.mynewsdesk.com/se/hsb_riksfo ... en-2464015

Användarvisningsbild
Procentaren
Inlägg: 1351
Blev medlem: sön 30 dec 2007, 11:54
Ort: Skåne

Re: Aprilskämt - Stråhle uttalar sig om fördelarna med folie

Inlägg av Procentaren » mån 02 apr 2018, 12:18

Raketbas flyttar till Ärna
I samband med flytten av Kirunas stadskärna har man upptäckt att malmkroppen, som ligger under Kiruna, är mycket större än man tidigare trott. De nya mätningarna visar att malmkroppen planar ut på omkring två kilometers djup för att sedan stiga upp och närma sig markytan där Esrange ligger i dag, omkring fyra mil från gruvan i Kiruna.
– Raketbasen kommer också att ge ett välkommet tillskott av arbetstillfällen till Uppsalas arbetsmarknad, säger Erik Pelling.
Lika nöjda är man inte på Ulvagubben. I samband med raketuppskjutningarna kommer det att vara förbjudet att vistas utomhus. Det gör att självplockningen måste stängas vissa dagar. I en skrivelse till mark- och miljödomstolen kräver jordgubbsodlaren att tillståndet för raketuppskjutningar ska begränsas till vinterhalvåret för att produktionsbortfallet inte ska bli så stort.
http://www.unt.se/nyheter/uppsala/raket ... 39434.aspx

Skriv svar